We leven in een samenleving waarin alles met elkaar verbonden is

Careernet maakt gebruik van die verbondenheid om meer slagkracht te geven aan recruitment, ontwikkelen en behouden van talent in de organisatie.

Al 20 jaar ondersteunt Careernet organisaties om het beste talent te vinden en te behouden. Van begin af aan is de filosofie van Samen-Slimmer-Werven een belangrijke pijler van onze dienstverlening. Dat was 20 jaar geleden al een kracht, maar is heden ten dage nog belangrijker.

Careernet is een product van Prezent Internet BV. “Voorop in online innovatie” is het credo van Prezent. Met een team van ervaren ontwikkelaars, jarenlange expertise en innovatieve marketeers zet Prezent hoogwaardige oplossingen in de markt, waarmee organisaties kunnen excelleren.

Over ons
ISO27001

ISO27001 gecertificeerd

 

Veiligheid van software systemen is van cruciaal belang in deze tijd. Om de veiligheid van onze applicaties en de gegevens van onze klanten te waarborgen werkt Prezent volgens ISO veiligheidsstandaarden en zijn we op deze internationale norm ook gecertificeerd door Lloyds.

Onze partners

Domein-Registreren

 

Domein-registreren levert betrouwbare en schaalbare hosting voor de Careernet applicaties en werken-bij sites van onze klanten.

Brockmeyer

 

Brockmeyer is specialist in recruitment marketing, en is partner van Careernet om vacatures via campagnes te promoten.

HR Avatar

 

HR Avatar biedt geavanceerde assessments voor het selectieproces van kandidaten.